Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Hengelsport

Witvis

Karper

Roofvis

Assortiment

 
 

 

Karper

Vissen op karper is een bijzonder specialisme. Hoewel ontzettend veel aandacht geschonken wordt aan een mooie tent, de nieuwste trendy swingers of rot-pots lok je de vis uiteindelijk toch echt alleen met een goede onderlijn en kwaliteitsaas. Voorlopig brengt “De Schuur” dan ook voornamelijk eerste kwaliteit aas voor het vissen op deze werkelijk schitterende, sterke vis.

Karper
Op onze hengelafdeling is een uitge-kiende aas lijn te vinden voor de ver-wende en kieskeurige karpervisser. Naast een complete boilielijn, inclusief dipps, flavours, pop-up’s etc. zijn ver-schillende losse ingrediënten verkrijgbaar om zelf uw boilie te maken. Ook ver-schillende partikels leveren wij. Omdat we zelf jarenlang ervaring hebben opge-daan met verschillende merken, hebben we uiteindelijk gekozen voor een zeer beperkte lijn.

Veel verschillende merken zult u bij ons dan ook niet aantreffen. Huisdierenshop “De Schuur” bouwt op haar ervaringen die in de praktijk zijn opgedaan en brengt dan ook enkel kwaliteitsproduc-ten.

Huisdierenshop “De Schuur” heeft zeer nauwe contacten met een bemiddelingsbureau die reizen aanbiedt voor de gespecialiseerde visser op karper, meerval en grote snoek in de landen Polen, België, Frankrijk, Amerika en vanzelfsprekend ook in ons eigen land op privé wateren. Dus mocht u eens overwegen een heuse visvakantie te maken, al dan niet met luxe accommodatie, komt u dan eens bij ons langs. Omdat we zelf het merendeel van deze locaties hebben bezocht, kunnen wij u voorzien van ruime informatie.

Voor onze artikelen kunt u tijdens de openingstijden van de winkel langskomen of on-line uw bestellingen plaatsen op onze webwinkel. Vanzelfsprekend verwachten wij u ook eens tijdens het hengelsportuurtje op de vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Een kop koffie zal klaar staan.Bronmelding foto's: Wikipedia