Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Hengelsport

Witvis

Karper

Roofvis

Assortiment

 
 

 

Roofvis

Zodra de kou in de lucht hangt, zien we steeds meer mensen hun pluggen en andere kunstaas tevoorschijn halen om te gaan vissen op snoek of snoekbaars. De enorme kick om een dergelijk sterke roofvis te vangen is geweldig!

De andere maanden is het leuk vissen op de andere roofvissen die er zijn, zoals baars en paling. En heel af en toe lezen we in de kranten dat er zelfs al meerval wordt gevangen op sommige plaatsen in Nederland.

Roofvis
Huisdierenshop “De Schuur” heeft zeer nauwe contacten met een bemiddelings-bureau die reizen aanbiedt voor de gespecialiseerde visser op karper, meerval en grote snoek in de landen Polen, België, Frankrijk, Amerika en vanzelfsprekend ook in ons eigen land op privé wateren.

Dus mocht u eens overwegen een heuse visvakantie te maken, al dan niet met luxe accommodatie, komt u dan eens bij ons langs. Omdat we zelf het merendeel van deze locaties hebben bezocht, kunnen wij u voorzien van ruime informatie.

Verder hebben wij een leuk assortiment kunstaas en diverse materialen voor de liefhebber van deze tak van vissen.

Bezoekt u eens onze webwinkel of kom eens langs tijdens de openingsuren van onze winkel. Vanzelfsprekend verwachten wij u ook eens tijdens het hengelsportuurtje op de vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Een kop koffie zal klaar staan.Bronmelding foto's: Wikipedia