Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Hengelsport

Witvis

Karper

Roofvis

Assortiment

 
 

 

Witvis

Wie heeft er niet eens een hengeltje uitgegooid? De spanning om aan de waterkant te zitten, kijkend naar het op een neer deinzend dobbertje in het zacht kabbelende water, zorgt tevens voor een bepaalde vorm van ontspanning.

vissen
De één bezoekt de waterkant af en toe voor de gezelligheid, een ander vist met zeer grote regelmaat en doet mee aan allerlei viswedstrijden.

De grote ervaring die de eigenaar van huisdierenshop “De Schuur” heeft op het gebied van de hengelsport stelt hij graag beschikbaar. Het onderbrengen van een hengelsportafdeling binnen onze winkel was dan ook iets geheel vanzelfsprekend.

Waar u ook op gaat vissen, wij hebben voor u naast verschillende soorten aas, ook een uitstekende lijn lokaas én allerlei ingrediënten om zelf uw lokaas samen te stellen. In huisdierenshop “De Schuur” liggen tevens allerlei recepten die u kunnen helpen een nieuw lokaas samen te stellen.


Vissers spreken graag met andere vissers. Stekuitwisseling, informatie uitwisseling, techniek uitwisseling en natuurlijk het nodige visserslatijn komt dan op tafel. Om de gezellige kant van de hengelsport te benadrukken, heeft huisdierenshop iedere vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur een speciaal hengelsportuurtje. U bent hartelijk welkom voor een dergelijk gezellig praatje en een kop koffie zal voor u klaar staan.

Kijkt u ook eens op onze webwinkel voor ons assortiment. Naast het getoonde assortiment hier, zijn we in de mogelijkheid om via onze leveranciers bijna alles te bestellen voor de sportieve visser. Komt u dus ook eens langs tijdens het hengelsportuurtje of op de andere momenten dat onze winkel open is.Bronmelding foto's: Wikipedia