Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Vogels

Kanaries

Wildzang

Parkieten

Sierduiven

Postduiven

Papegaaien

Grote parkieten

Tropische Vogels

Tropische Duiven

Assortiment

 

 

De Sierduiven

Er is een grote verscheidenheid aan sierduiven. Aan de vele rastypes worden verschillende eisen gesteld, zoals rode, lichte of donkere oogranden, specifieke bevedering, grootte en gewicht van de duiven etc.

Al deze soorten hebben een specifiek voer nodig met hun eigen kenmerken en toevoegingen. Zeker als u uw duiven houdt voor tentoonstellingen hebben de duiven een optimale conditie en een strak, glanzend verenkleed nodig.

Huisdierenshop “De Schuur” levert, van het kwaliteitsmerk GARVO, een uitgebreid voor de optimale verzorging van de sierduif.

De Sierduiven
Voor vele rasgroepen heeft genoemd merk een apart voer, zodat ieder dier optimaal tot zijn recht komt.

Er is een speciaal voer voor de middelgrote rassen. Uitermate geschikt voor alle kleurduiven, kroppers en soortgelijke rassen met rode oogranden zoals bv Deense tuimelaar, Raadsheer en de Valkenet.

Verder brengen we een voer speciaal voor de kortsnaveligen en kleine rassen zoals bv Oosterse meeuw en de Engelse kort voorhoofd tuimelaar.

De speciale voeding voor de zware rassen zoals de Hollandse kropper en de grote meeuwenrassen heeft als extra kenmerk dat het de groei van de jonge duiven bevorderd.

Voor oa kroppers, zonder mais en milo brengen we ook een speciale voeding. Dit voer is aan te bevelen voor rassen met lichte oogranden en een lichte snavel. Denkt u hierbij aan de rassen Nederlandse Hoogvlieger, Oudhollandse Tuimelaar, Pauwstaart en langsnavelige meeuwenrassen.

Een rijk eiwitmengeling is speciaal voor de zeer zware rassen als de Strasser, King, de Poolse Lynx of de Giant homer. Een bijzonder hoogwaardig voer.

Kijkt u voor uw sierduiven voeders en aanverwante artikelen eens in onze on-line shop of kom tijdens de openingstijden naar onze winkel.


Bronmelding foto's: Wikipedia