Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Vogels

Kanaries

Wildzang

Parkieten

Sierduiven

Postduiven

Papegaaien

Grote parkieten

Tropische Vogels

Tropische Duiven

Assortiment

 

 

De Tropische Vogels

Onder tropische vogels verstaan we een zeer breed scala aan vogels, welke van oorsprong afkomstig zijn uit de (sub)tropen. Deze exoten bevolken in zeer vele categorieën en soorten onze volières.

Tropische Vogels
Of het nu gaat om kwartels, Afrikaanse prachtvinken, Australische prachtvinken, Zebravinken, Japanse Meeuwen, Wevers, Wida’s, Insecteneters, Vruchteneters en Gorzen, allen behoren tot de Tropische vogels.

Buiten een goede huisvesting, en bij sommige soorten een juiste temperatuur-beheersing, is het aanbieden van een goed en gevarieerd voedselaanbod een must om uw vogels in optimale conditie te houden.

Of u nu vogels houdt voor de sier of voor de tentoonstelling, een vogel die in opperste conditie is, is het mooist om te zien. Daarbij niet te vergeten dat periode’s van rui en kweek tevens de nodige extra aandacht vragen.

Buiten de voeders om leveren wij ook nestmateriaal, bodembedekking (schelpenzand/beukehout), onkruidzaad, trosgierst, grit en eivoer.

Huisdierenshop “De Schuur” heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod voor uw tropische vogels. Of het nu gaat om reeds samengestelde producten óf om specifieke zaden apart verpakt.

Kijkt u eens in onze webshop of kom eens langs in onze winkel tijdens de openingsuren. Wij staan u graag te woord en gaan desgewenst met u én onze leveranciers zoeken naar oplossingen bij problemen.


Bronmelding foto's: Wikipedia